Vans BMX Checkerboard

VANS-THUMB
Share Artikel Ini !
Share on FacebookShare on TumblrShare on Google+Tweet about this on Twitter

Vans merupakan brand yang pertama yang berkolaborasi bersama BMX dengan mengeluarkan koleksi terbaru ‘checkerboard’ sempena musim panas yang bakal berlangsung tidak lama lagi.

Vans-BMX-Checkerboard-Pack-1

Mereka akan mengeluarkan koleksi klasik Era dan Sk8-Hi model. Setiap model ini akan dikeluarkan dengan warna yang berbeza dengan campuran dua warna yang berbeza dengan ditambah dengan corak papan dam untuk model Sk8-Hi.

vans-bmx-checkerboard-pack-00

FA18_Classics_VN0A38GEU8I_SK8-Hi_BMXCheckerboard_TrueBlue-Yellow_Elevated

Untuk model Era pula, mempunyai tiga warna termasuk warna isitimewa ‘red/navy’ yang pertama kali dikenalkan oleh lagenda Dogtown, Tony Alva dan Stacy Peralta pada tahun 1976.

image002-1

FA18_Classics_VN0A38FRU8I_Era_BMXCheckerboard_TrueBlue-Yellow_Elevated-Detail

Vans-BMX-Checkerboard-Pack-6

FA18_Classics_VN0A38FRU8G_Era_BMXCheckerboard_Demitasse-IslandParadise_Elevated

Vans tidak mengubah bentuk kasut ini, corak dan warna nya sahaja yang memberi kelainan pada keuaran kali ini. Sk8-Hi ini amat popular dikalangan peminat sukan BMX kerana ia mempunyai potongan tinggi yang mampu menutup kaki mereka dan mengelakkan dari kecederaan yang berlaku.

vans-bmx-checkerboard-era-sk8-hi-1

Dengarnya, kasut Vans ini bakal dikeluarkan pada awal bulan Jun nanti.

kasut online

BOLEH TOLONG SHARE?

Kami pasti artikel ini sangat bermanfaat untuk anda dan juga ramai kawan-kawan lain di luar sana.

Harap anda boleh tolong Share artikel ini supaya lebih ramai yang dapat info fesyen terkini 🙂

[PENGUMUMAN] Sedang mencari kasut sukan/sneakers/sandal yang berkualiti , up to date dan harga mampu milik? Jom kami KASOOT portal kasut online pertama di Malaysia bantu anda! Klik di sini untuk maklumat lanjut atau whatsapp Cik Fa di link ini untuk berbincang. Tak perlu save contact 🙂

 

Share Artikel Ini !
Share on FacebookShare on TumblrShare on Google+Tweet about this on Twitter

by kasoot

Portal ini disediakan khas untuk menyebarkan sebarang informasi yang berkaitan dengan jenama-jenama kasut yang popular di dunia dan juga untuk berkongsi sebarang tips yang berguna mengenai kasut. Misi KASOOT amat mudah, sesuai dengan slogan syarikat ini “Fit Your Feet” ianya bertujuan membantu seramai mungkin rakyat Malaysia memliki kasut,sneakers, dan kasut sukan dengan harga yang mampu milik!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *