Tahu Tak Apa Fungsi 2 Lubang Kat Kasut Ni?

kasut
Share Artikel Ini !
Share on FacebookShare on TumblrShare on Google+Tweet about this on Twitter

Haaa, setiap benda yang ada kat kasut ini actually ada fungsi-fungsinya. Pernah tak korang terfikir apa sebenarnya fungsi 2 lubang yang ada kat kasut sneakers seperti CONVERSE kat bawah ni?

kasut online

Seriously masa admin kecik-kecik dulu admin ingat 2 lubang tu untuk pengudaraan ataupun kalau kasut masuk air senang air nak keluar, dah besar-besar ni barula admin tau apa sebenarnya fungsinya.

banner-animation

Nak tau apa fungsinya? tonton video di bawah.

Haaa dah tau kan apa fungsi 2 lubang dekat bawah kasut tu bukan untuk pengudaraan mahupun untuk keluarkan air howkeyy. Share artikel ini jika bermanfaat.

[PENGUMUMAN] Sedang mencari kasut sukan/sneakers/sandal yang berkualiti , up to date dan harga mampu milik? Jom kami KASOOT portal kasut online pertama di Malaysia bantu anda! Klik di sini untuk maklumat lanjut atau whatsapp Cik Zira di 012-9418249 untuk berbincang..

Share Artikel Ini !
Share on FacebookShare on TumblrShare on Google+Tweet about this on Twitter

by kasoot

Portal ini disediakan khas untuk menyebarkan sebarang informasi yang berkaitan dengan jenama-jenama kasut yang popular di dunia dan juga untuk berkongsi sebarang tips yang berguna mengenai kasut. Misi KASOOT amat mudah, sesuai dengan slogan syarikat ini “Fit Your Feet” ianya bertujuan membantu seramai mungkin rakyat Malaysia memliki kasut,sneakers, dan kasut sukan dengan harga yang mampu milik!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *