Star Wars Day Tidak Lama Lagi!

JS40308947
Share Artikel Ini !
Share on FacebookShare on TumblrShare on Google+Tweet about this on Twitter

Star Ways Day bakal berlangsung tidak lama lagi. Apa yang menariknya tentang Star Wars Day ini? Mesti semua peminat Start Wars tidak sabar menantikan tarikh keramat ini.

star-wars-rebels2-e1474048914140

 

Star Wars Day ini akan diraikan pada 4 Mei. Tarikh ini diadaptasi oleh dari ungkapan ikonik ‘may the 4th be with you’. Hari Star Wars ini mendapat sambutan yang luar biasa, jadi Bata membuka langkah dengan mengeluarkan idea dengan menghasilkan kasut istimewa yang diinspirasikan dari watak filem ini.

b21919397af456caee9c9aec69821ba5

bata-is-launching-a-limited-edition-star-wars-collection-coming-to-msian-stores-in-may-2018-world-of-buzz-5

Mereka juga menghadkan model kasut yang akan dikeluarkan iaitu Bata Bullets dan Bata Tennis sahaja.

Starwars-Bullets-Group-2

Bata Bullets mempunyai dua warna iaitu hitam dengan putih. Logo Star Wars akan diletakkan di tepi bahagian kasut dan light saber kecil pada bahagian belakang kasut. Bata meletakkan harga kasut ini dengan harga RM299.

starwars-sneakers-2-e1523959092285

Bata Tennis pula mempunyai tiga warna iaitu hitam, biru dan juga putih. Dan kasut ini akan dicorakkan dengan watak-watak seperti Darth Vader, R2-D2 dan Stormtropper. Bata Tennis pula diletakkan dengan harga RM249.

starwars-sneakers-1-1170x660

Pada tahun lepas, sambutan hari Star Wars ini telah berlangsung di Orange Country Convention Center di Orlando, Amerika Syarikat.

Apa yang bestnya anda boleh dapatkan kasut limited edition ini di Kedai Bata di KLCC pada 4 Mei ini. Jangan risau kalau tak sempat beli, kerana mereka akan mengeluarkan lagi kasut limited edition ini pada 7 Mei.

Bilakah agaknya sambutan hari Star Wars ini akan disambut di Malaysia?

kasut online

BOLEH TOLONG SHARE?

Kami pasti artikel ini sangat bermanfaat untuk anda dan juga ramai kawan-kawan lain di luar sana.

Harap anda boleh tolong Share artikel ini supaya lebih ramai yang dapat info fesyen terkini 🙂

[PENGUMUMAN] Sedang mencari kasut sukan/sneakers/sandal yang berkualiti , up to date dan harga mampu milik? Jom kami KASOOT portal kasut online pertama di Malaysia bantu anda! Klik di sini untuk maklumat lanjut atau whatsapp Cik Fa di link ini untuk berbincang. Tak perlu save contact 🙂

 

Share Artikel Ini !
Share on FacebookShare on TumblrShare on Google+Tweet about this on Twitter

by kasoot

Portal ini disediakan khas untuk menyebarkan sebarang informasi yang berkaitan dengan jenama-jenama kasut yang popular di dunia dan juga untuk berkongsi sebarang tips yang berguna mengenai kasut. Misi KASOOT amat mudah, sesuai dengan slogan syarikat ini “Fit Your Feet” ianya bertujuan membantu seramai mungkin rakyat Malaysia memliki kasut,sneakers, dan kasut sukan dengan harga yang mampu milik!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *