Stadium Joging LED Nike di Manila Berbentuk Tapak Kasut

nike-unlimited-stadium-footprint-03
Share Artikel Ini !
Share on FacebookShare on TumblrShare on Google+Tweet about this on Twitter

Mengambil alih semua blok bandaraya di tengah Manila, Philippines (Bonifacio Global City) adalah Stadium LED yang baru dari Nike dan direka oleh BBH Singapore, dan ia dicatat sebagai trek larian LED saiz-penuh yang pertama di dunia. Dengan rekabentuknya yang diilhamkan dari tapak kasut Nike Lunar Epic, trek 200 meter diletakkan dalam bentuk angka lapan, yang dipenuhi dengan skrin LED sepanjang perjalanan.

kasut online

Pertamanya, pelari boleh tetapkan masa larian pada pusingan permulaan, di mana masa untuk larian yang pertama akan direkod melalui sistem, bayangan pesaing sedang berlari di sebelah mereka akan muncul di dalam skrin LED pada larian seterusnya, pada dasarnya mencabar anda untuk memperbaiki diri anda.  Menarik bukan?

nike-unlimited-stadium-footprint-01kredit foto:highsnobiety.com

Up To 30 pelari boleh mengambil bahagian dalam perlumbaan maya menentaang diri sendiri, dan jika anda berada di kawasan tersebut, anda patut lawati stadium baru ini.

nike-unlimited-stadium-footprint-02

kredit foto:highsnobiety.com

BOLEH TOLONG SHARE?

Kami pasti artikel ini sangat bermanfaat untuk anda dan juga ramai kawan-kawan lain di luar sana.

Harap anda boleh tolong Share artikel ini supaya lebih ramai yang dapat belajar ilmu yang bermanfaat ini 🙂

[PENGUMUMAN] Sedang mencari kasut sukan/sneakers/sandal yang berkualiti , up to date dan harga mampu milik? Jom kami KASOOT portal kasut online pertama di Malaysia bantu anda! Klik di sini untuk maklumat lanjut atau whatsapp Cik Zira di link ini untuk berbincang. Tak perlu save contact 🙂

Share Artikel Ini !
Share on FacebookShare on TumblrShare on Google+Tweet about this on Twitter

by kasoot

Portal ini disediakan khas untuk menyebarkan sebarang informasi yang berkaitan dengan jenama-jenama kasut yang popular di dunia dan juga untuk berkongsi sebarang tips yang berguna mengenai kasut. Misi KASOOT amat mudah, sesuai dengan slogan syarikat ini “Fit Your Feet” ianya bertujuan membantu seramai mungkin rakyat Malaysia memliki kasut,sneakers, dan kasut sukan dengan harga yang mampu milik!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *