Produk Kreatif yang Telah Dicipta Dari Beg IKEA Antara yang Terbaik (dan yang Paling Tidak Masuk Akal)

panties
Share Artikel Ini !
Share on FacebookShare on TumblrShare on Google+Tweet about this on Twitter

IKEA adalah topik utama dalam budaya pop. Semestinya semua orang telah melawat peruncit-mega ini pada suatu ketika. Samada untuk membeli alatan untuk rumah baru mereka, membeli pinggan atau hanya mencuba bebola daging Swedish.  Tiada produk IKEA yang lebih ikonik berbanding beg FRAKTA RM2.00, beg yang lebih besar, tote Polypropylene yang lebih kukuh which beribu pelanggan menggunakanya untuk organize pembelian mereka di IKEA.

kasut online

Bulan lepas, pereka Demna Gsavalia, Vetement dan Balenciaga membuat tajuk berita dengan bag “Arena”, dengan versi tiruan FRAKTA, dibuat di Italy dari kulit mewah dan berharga RM 9652 yang tidak kita sangkakan. Sebagai tindak balas, dengan cepat IKEA keluarkan iklan berkongsi kebaikan longgokan beg RM2.00 mereka.

beg ikea rm2kredit foto :says.com

Demna bukanlah pereka yang pertama yang memberi penghormatan kepada beg IKEA yang sederhana. 🙂 Daya kreatif orang ramai telah merosakkan bag tersebut untuk rekaan Frankenstein mereka sendiri selama bertahun – dan ianya tidak sukar. Ini disebabkan Fabrik FRAKTA adalah sangat berkualiti, dan logo IKEA yang besar yang berada di tali menggalakkan lebih banyak gantian logo yang baru.

kasut online

Disini antara yang terbaik (dan paling tidak masuk akal) gabungan fesyen IKEA di luar sana, ihsan dari para kreatif muda yang inovatif.

limited quantity of IKEA wallets available now via www.a-l-c-h.com/shop 🙇🏻

A post shared by ALCH (@a_l_c_h_) on

Alexandra Hackett, aka @miniswoosh, ialah group kreatif yang obses dengan Nike yang telah dikenali untuk memotong segala-galanya untuk mereka pakaian pelik yang baru. @a_l_c_h_ adalah outlet untuk projeknya, dan bersama di atas dompet dan pemegang kad IKEA.

Hackett juga mendakwa bahawa mereka menjadi pemula topi comel IKEA – pakaian yang telah kita lihat banyak terdapat di atas talian.

i feel like Demna today😎 #ikea #balenciaga

A post shared by vandy® (@vandythepink) on

Bagaimana dengan seluar trek jenama IKEA? @vandythepink  telah menghasilkan sesuatu untuk anda. Vandy juga dikenali untuk pereka custom Louis Vuitton x Vans Sneakers bootleg dan Burberry Air Force 1s yang sangat unik.

Tailor-made for my girl @aria.duan 👌 #IKEAMASK #HANDCRAFT #FRAKTA #FRAKTAMASK

A post shared by Zhijun Wang (@zhijunwang) on

Wizkid China @zhijunwang mendapat tempat di laman Highsnobiety dengan YEEZY face mask beliau. Dan telah menyertai demam IKEA dengan beberapa gear perlindungan muka Swedish yang sesuai.

Yang paling tidak masuk akal dan menarik antara semua rekaan kreatif IKEA yang kami observe adalah kasut Balenciaga “Speed Trainer” versi IKEA .Pereka Fesyen Demna  begitu kreatif reproduce beg IKEA untuk Balenciaga, dan IKEA membuat iklan balas dengan menghasilkan “beg Balenciaga” yang berharga RM2.00, dan @studiohagel lebih pelik menghasilkan seluar dalam versi IKEA! 🙂

BALENCIAGA x IKEA limited hoax thong

A post shared by signe ralkov (@signeralkov) on

Menariknya. Pleasure dan Chinatown Market bergabung beberapa minggu lepas untuk mereka “Dad Cap” bertema IKEA. Sama seperti beg FRAKTA, topi ini kalis air dan cukup kukuh untuk membawa barang berat (dan juga kepala anda) tanpa sebarang masalah

HOW TO IDENTIFY AN ORIGINAL FRAKA CAP: A CONCEPT BY @PLEASURES.NOW & CHINATOWN MARKET AVAILABLE SOON.

A post shared by CHINATOWN MARKET (@chinatownmarket) on

Pereka Jepun @ililtokyo datang melalui sandal tradisional Jepun “Geta”.

tbt 2016年5月 or even 2015年?☃️Is it sandal weather yet? ⛄️#iLiL #iLiLTokyo

A post shared by iLiL (@ililtokyo) on

Anda tahu sesuatu?Kami pasti artikel ini sangat bermanfaat untuk anda dan juga ramai kawan-kawan lain di luar sana.

SHARING IS CARING!

Harap anda boleh tolong Share artikel ini supaya lebih ramai yang dapat manfaat 🙂

kasut online

[PENGUMUMAN] Sedang mencari kasut sukan/sneakers/sandal yang berkualiti , up to date dan harga mampu milik? Jom kami KASOOT portal kasut online pertama di Malaysia bantu anda! Klik di sini untuk maklumat lanjut atau whatsapp Cik Zira di link ini untuk berbincang.

Share Artikel Ini !
Share on FacebookShare on TumblrShare on Google+Tweet about this on Twitter

by kasoot

Portal ini disediakan khas untuk menyebarkan sebarang informasi yang berkaitan dengan jenama-jenama kasut yang popular di dunia dan juga untuk berkongsi sebarang tips yang berguna mengenai kasut. Misi KASOOT amat mudah, sesuai dengan slogan syarikat ini “Fit Your Feet” ianya bertujuan membantu seramai mungkin rakyat Malaysia memliki kasut,sneakers, dan kasut sukan dengan harga yang mampu milik!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *