Pemilihan Kasut Yang Sesuai Mengikut Fashion

intrend-fesyen
Share Artikel Ini !
Share on FacebookShare on TumblrShare on Google+Tweet about this on Twitter

Orang perempuan biasanya bila dia nak bersiap tu mesti dua jam sebelum tu dia dah fikir nak pakai baju apa, seluar, tudung dan juga kasut. Tapi ada sesetengah tu pula, walaupun baju dia bertimbun dalam almari sampai tak sempat nak lipat dia masih lagi cakap yang dia takde pakaian untuk dipakai. Dah nama pun perempuan mestilah nak nampak cantik di luar 😛

Harini admin nak share sedikit tips untuk memilih kasut dengan gaya fashion yang sesuai. Selamat mencuba!

GAYA SPORTY

Gaya ini biasanya disesuaikan dengan seluar skinny jeans ataupun loose pants. Gaya ini sesuai dipadankan dengan kasut Sneakers seperti sneakers berwarna putih, sneakers dua warna, sneakers abu-abu. Gaya sporty juga boleh dipadankan dengan slip on canvas dan juga sandal platform.

large

349cfb4659a116adf5ac52443d3c9868

GAYA SMART KASUAL

Gaya smart kasual ini biasanya sesuai untuk dipakai ke pejabat tetapi dengan lebih simple dan bergaya. Gaya smart kasual ini dipadankan dengan pump high heels, moccasins dan flat mules.

images (4)

kasut online

62fc4ecc8e92903236f8b5a14f1fc2fb

GAYA FORMAL KE MAJLIS

Kasut yang sesuai untuk ke majlis perkahwinan ke atau majlis-majlis anugerah dan sebagainya lebih sesuai jika anda memakai kasut ankle strap heels, pump, kitten heels dan juga sandal gladiator. Kasut-kasut yang admin sebutkan sebentar tadi menampakkan anda lebih tampak cantik dan juga anggun dengan dress yang dipakai.

66e9266a18b803d6499e0aaf8db1b550

40dd34fe520421588ba4b634d5ce4bf3

Kalau sudah namanya perempuan mestilah mereka akan sentiasa menjaga keterampilan mereka terutamanya sewaktu mereka keluar. Tapi pastikan pakaian yang dipakai itu bersesuaian dengan kasut yang dipilih. Kasut juga memberi peranan penting dalam mencantikkan gaya seharian kita.

Jangan lupa sentiasa membaca blog kami dan juga follow instagram dan juga facebook kami untuk dapatkan info-info yang menarik. Semoga berjumpa di next post!

 

BOLEH TOLONG SHARE?

Kami pasti artikel ini sangat bermanfaat untuk anda dan juga ramai kawan-kawan lain di luar sana.

Harap anda boleh tolong Share artikel ini supaya lebih ramai yang dapat info fesyen terkini 🙂

[PENGUMUMAN] Sedang mencari kasut sukan/sneakers/sandal yang berkualiti , up to date dan harga mampu milik? Jom kami KASOOT portal kasut online pertama di Malaysia bantu anda! Klik di sini untuk maklumat lanjut atau whatsapp Cik Fa di link ini untuk berbincang. Tak perlu save contact 🙂

 

 

 

 

 

 

Share Artikel Ini !
Share on FacebookShare on TumblrShare on Google+Tweet about this on Twitter

by kasoot

Portal ini disediakan khas untuk menyebarkan sebarang informasi yang berkaitan dengan jenama-jenama kasut yang popular di dunia dan juga untuk berkongsi sebarang tips yang berguna mengenai kasut. Misi KASOOT amat mudah, sesuai dengan slogan syarikat ini “Fit Your Feet” ianya bertujuan membantu seramai mungkin rakyat Malaysia memliki kasut,sneakers, dan kasut sukan dengan harga yang mampu milik!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *