Orang Malaysia Mencipta Nama Di Persada Dunia

20347449_738277639713197_7150969674228826112_n
Share Artikel Ini !
Share on FacebookShare on TumblrShare on Google+Tweet about this on Twitter

Siapakah insan yang admin sebut ni? Pernah tak korang tengok kasut jenama “Hilman Authentic”? jadi mari kita kenali Hilman Authentic hanya di website kasoot.my.

Hilman Authentic dicipta oleh seorang pemuda yang bernama Hilman yang berasal dari Terengganu. Kasut ini dilancarkan pada tahun 2016 yang lalu. Kasut yang dicipta oleh Hilman mendapat sambutan yang hebat kerana kasut ini dicipta khas untuk kaum lelaki. Kasut ini juga sesuai dipakai untuk lelaki yang kurang ketinggian untuk menambahkan ketinggian dan juga tulang belakang yang tidak lurus. Ini yang membezakan kasut yang dicipta oleh Hilman.

Hilman Authentic bukan sahaja popular di Malaysia malah ke peringkat luar Negara, Singapura dan juga Indonesia. Mari kita tengok kasut kasut yang telah dicipta oleh Hilman.

19113696_1562269493791387_5442520734903002171_n

Morning Vintage

Kasut handmade ini dicipta hanya menggunakan kulit gred A bagi mengekalkan ciri-ciri yang eksklusif dan juga elegan. Hilman Authentic ni menggunakan strategi mereka dengan menjual kasut di laman sosial sepeti Lazada, Facebook, Instagram, dan sebagainya.

IMG_1223-900x700

Apa yang menarik tentang kasut ini, kasut ini masih belum dilancarkan lagi.

kasut online

Mari kita tengok jenis-jenis kasut yang ada di Hilman Authentic.

P3a

Casual Grey

P2a

Men Smooth Saude

Cantik-cantik kan kasut yang dihasilkan oleh orang Malaysia ni. Admin bangga dengan orang yang berbakat macamni. Jangan pernah giveup ye. Sentiasa berusaha untuk mengecapi kejayaan okay. Sentiasa follow facebook dan instagram kasoot dan juga jangan lupa tengok website kasoot untuk dapatkan info yang menarik setiap hari ☺

BOLEH TOLONG SHARE?

Kami pasti artikel ini sangat bermanfaat untuk anda dan juga ramai kawan-kawan lain di luar sana.

Harap anda boleh tolong Share artikel ini supaya lebih ramai yang dapat info fesyen terkini 🙂

[PENGUMUMAN] Sedang mencari kasut sukan/sneakers/sandal yang berkualiti , up to date dan harga mampu milik? Jom kami KASOOT portal kasut online pertama di Malaysia bantu anda! Klik di sini untuk maklumat lanjut atau whatsapp Cik Farah di link ini untuk berbincang. Tak perlu save contact 🙂

Share Artikel Ini !
Share on FacebookShare on TumblrShare on Google+Tweet about this on Twitter

by kasoot

Portal ini disediakan khas untuk menyebarkan sebarang informasi yang berkaitan dengan jenama-jenama kasut yang popular di dunia dan juga untuk berkongsi sebarang tips yang berguna mengenai kasut. Misi KASOOT amat mudah, sesuai dengan slogan syarikat ini “Fit Your Feet” ianya bertujuan membantu seramai mungkin rakyat Malaysia memliki kasut,sneakers, dan kasut sukan dengan harga yang mampu milik!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *