NIKE X VIRGIL ABLOH DINANTIKAN!

013117-InStyle-MAR2017-CVA-virgil-abloh
Share Artikel Ini !
Share on FacebookShare on TumblrShare on Google+Tweet about this on Twitter

Pernah kah anda melihat koleksi Nike X Virgil Abloh ini? Pasti anda akan menangis di setiap bucu katil selepas melihat kasut keluaran edisi khas dari Nike ini.

snkrdunk.com_

Siapakah Virgil Abloh?

112717-fn-fnaa-virhil-abloh-05

Virgil yang mencipta label tag off white yang menjadi kegilaan ramai pada tahun 2014. Virgil juga merupakan penasihat Kanye West dalam perekaan kasut Yeezy yang sudah semestinya hebat. Tidak kurang juga kasut yang dicipta oleh Virgil sendiri iaitu kasut Nike Zoom Fly.

Off-White-Nike-Air-Force-1-Low-Black-AO4606-001

Sebelum ini, beliau pernah juga mencipta mencipta kasut dengan berkolaborasi bersama Nike. Namun untuk 2018 ini, dia telah mengeluarkan idea yang baru dimana mereka akan mengeluarkan kasut Nike Zoom Fly yang berwarna hitam dan ada juga berita yang mengatakan mereka akan mengeluarkan warna ‘pink’. Jadi boleh lah anda dan pasangan memakai kasut yang sama lepas ini!

pink-offwhite-zoom-fly

Kasut ini juga pernah muncul dengan siri Air Force 1, Air Presto, Air Vapormax dan banyak lagi dengan jahitan logo ‘Swoosh’ di bahagian tepi kasut dan tidak lupa juga tag tradisi kasut ini bersama tanda ‘foam‘ yang dicetakkan pada tapak kasut ini.

“Since nothing is going to be perfect anyways, do it on the next one lterate. there’s no wrong answers in design” – Virgil Abloh

Dengar khabarnya kasut ini akan rasmi dijual pada bulan Oktober nanti dengan harga RM700 sepasang. Boleh lah kita sama-sama mengumpul duit untuk mendapatkan kasut yang sangat luar biasa ini.

snkrs-app-virgil-abloh-kulture-hub

Design yang dikeluarkan oleh Virgil dengan Nike ini tidak pernah mengecewakan kita semua malah mereka membuatkan kita jatuh cinta bila sekali pandang, jadi apa lagi nak tunggu kalau dah jatuh cinta, jum order sekarang!

kasut online

BOLEH TOLONG SHARE?

Kami pasti artikel ini sangat bermanfaat untuk anda dan juga ramai kawan-kawan lain di luar sana.

Harap anda boleh tolong Share artikel ini supaya lebih ramai yang dapat info fesyen terkini 🙂

[PENGUMUMAN] Sedang mencari kasut sukan/sneakers/sandal yang berkualiti , up to date dan harga mampu milik? Jom kami KASOOT portal kasut online pertama di Malaysia bantu anda! Klik di sini untuk maklumat lanjut atau whatsapp Cik Fa di link ini untuk berbincang. Tak perlu save contact 🙂

Share Artikel Ini !
Share on FacebookShare on TumblrShare on Google+Tweet about this on Twitter

by kasoot

Portal ini disediakan khas untuk menyebarkan sebarang informasi yang berkaitan dengan jenama-jenama kasut yang popular di dunia dan juga untuk berkongsi sebarang tips yang berguna mengenai kasut. Misi KASOOT amat mudah, sesuai dengan slogan syarikat ini “Fit Your Feet” ianya bertujuan membantu seramai mungkin rakyat Malaysia memliki kasut,sneakers, dan kasut sukan dengan harga yang mampu milik!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *