Nike Muncul Dengan Idea Baru

Homer-Simpson-and-Assasins
Share Artikel Ini !
Share on FacebookShare on TumblrShare on Google+Tweet about this on Twitter

Nike Air Monach Assassin X The Simpson

the-simpsons-assassins-nike-air-monarch-custom-001

Baru sahaja melihat nama nya sudah berbunga bunga hati kita ni. Belum lagi tengok penghasilan sepasang lagi kasut dari Nike yang membawa kolaborasi bersama The Simpson untuk Nike Air kali ini. Peminat kartun The Simpson mesti sudah biasa mendengar nama ‘Assassin’ kerana Homer (watak dalam cerita The Simpson) memakai sepasang kasut lakaran Nike Air di dalam cerita yang bertajuk “Bart’s Dog Gets an F”.

cxagub2

Biasanya kasut slip on sahaja yang mempunyai corak atau yang diinspirasikan dari kartun tetapi kali ini tidak lagi kerana Nike mencuba sesuatu yang baharu iaitu mengeluarkan kasut sneakers yang diinspirasikan dari cerita kartun tersebut.

Skrin hitam mengekalkan rupa kartun manakala dua “tali velcro,” midsole berbintik merah, lidah kuning dan logo “Assassins” di atas Swoosh merujuk secara langsung reka bentuk The Simpsons.

simpson-PFA

21224477_1979041975713286_1873886955570200576_n

kasut online

BOLEH TOLONG SHARE?

Kami pasti artikel ini sangat bermanfaat untuk anda dan juga ramai kawan-kawan lain di luar sana.

Harap anda boleh tolong Share artikel ini supaya lebih ramai yang dapat info fesyen terkini 🙂

[PENGUMUMAN] Sedang mencari kasut sukan/sneakers/sandal yang berkualiti , up to date dan harga mampu milik? Jom kami KASOOT portal kasut online pertama di Malaysia bantu anda! Klik di sini untuk maklumat lanjut atau whatsapp Cik Fa di link ini untuk berbincang. Tak perlu save contact 🙂

 

Share Artikel Ini !
Share on FacebookShare on TumblrShare on Google+Tweet about this on Twitter

by kasoot

Portal ini disediakan khas untuk menyebarkan sebarang informasi yang berkaitan dengan jenama-jenama kasut yang popular di dunia dan juga untuk berkongsi sebarang tips yang berguna mengenai kasut. Misi KASOOT amat mudah, sesuai dengan slogan syarikat ini “Fit Your Feet” ianya bertujuan membantu seramai mungkin rakyat Malaysia memliki kasut,sneakers, dan kasut sukan dengan harga yang mampu milik!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *