Logo Lacoste diubah untuk menyelamatkan 10 haiwan terancam!

thumb_7a4fa1f441949665feddfd19f22c01d23756a662_bof_company_logo_header
Share Artikel Ini !
Share on FacebookShare on TumblrShare on Google+Tweet about this on Twitter

Mesti semua tahu jenama Lacoste kan? Lacoste merupakan jenama yang besar dan mengeluarkan produk seperti pakaian, kasut, bag dan sebagainya. Kita juga tahu logo buaya yang menjadi simbolik pada jenama Lacoste ini.

croc

Lacoste telah mencipta 10 helai baju polo edisi terhad untuk memaparkan spesies haiwan yang terancam. Di antara haiwan yang ada ialah ikan lumba-lumba, penyu, badak sumbu, burung nuri, harimau dan lain-lain lagi.

lacoste

Gambar haiwan – haiwan tersebut diletakkan di sebelah kiri baju berwarna putih yang dihasilkan oleh polo yang biasanya logo buaya diletakkan. Idea ini dicetuskan oleh Lacoste sempena kempen Kesatuan Antarabangsa Pemuliharaan Alam (IUCN).

kasut online

BOLEH TOLONG SHARE?

Kami pasti artikel ini sangat bermanfaat untuk anda dan juga ramai kawan-kawan lain di luar sana.

Harap anda boleh tolong Share artikel ini supaya lebih ramai yang dapat info fesyen terkini 🙂

[PENGUMUMAN] Sedang mencari kasut sukan/sneakers/sandal yang berkualiti , up to date dan harga mampu milik? Jom kami KASOOT portal kasut online pertama di Malaysia bantu anda! Klik di sini untuk maklumat lanjut atau whatsapp Cik Fa di link ini untuk berbincang. Tak perlu save contact 🙂

Share Artikel Ini !
Share on FacebookShare on TumblrShare on Google+Tweet about this on Twitter

by kasoot

Portal ini disediakan khas untuk menyebarkan sebarang informasi yang berkaitan dengan jenama-jenama kasut yang popular di dunia dan juga untuk berkongsi sebarang tips yang berguna mengenai kasut. Misi KASOOT amat mudah, sesuai dengan slogan syarikat ini “Fit Your Feet” ianya bertujuan membantu seramai mungkin rakyat Malaysia memliki kasut,sneakers, dan kasut sukan dengan harga yang mampu milik!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *