Kumpul 200 ribu pasang sneakers pada usia muda

830x467_1
Share Artikel Ini !
Share on FacebookShare on TumblrShare on Google+Tweet about this on Twitter

Korang masih ingat tak sewaktu korang di usia muda, apa yang korang lakukan pada masa itu? Korang perah terfikir untuk kumpul kasut sebanyak 200 ribu pasang? Admin pun tak mampu tau huhu.

Pada umur 15 tahun, Rashed Belhasa atau lebih dikenali sebagai Money Kicks yang berasal dari Dubai ini telah mengumpul sebanyak 200 ribu pasang sneakers. Bukan sahaja kasut malah Rashed juga mempunyai zoo sendiri yang boleh memuatkan sebanyak 400 haiwan exotic. Kita pula bagaimana?

FI-Rashed-730x400-700x400

Rashed juga mempunyai 6 ekor Ligers. Ligers ini merupakan campuran antara harimau dan juga singa. Ligers ini hanya ada 60 ekor sahaja di dunia ini.

Walaupun masih bersekolah sepenuh masa, Rashed juga bakal membuka sebuah kedai yang menjual pakaian di Dubai. Dia juga mempunyai projek yang bakal dibuka dibawah label NYC yang dimiliki oleh Fat Joe.

Rashed menjadikan Dj Khaled, Fat Joe dan juga LeBron sebagai idola dalam kehidupannya. Kita mesti ada idola yang menjadi pendorong untuk kita berjaya dalam apa yang kita kecapi.

mONEY-kICKS-2

Impiannya adalah untuk mempunyai perniagaan dibawah nama Money Kicks LLC. Umur 15 tahun sudah mempunyai impian setinggi ini. Bagaimana pula kita di usia ini? Apa yang kita ingin campai?

kasut online

 

“Kejarlah cita – cita kamu selagi kamu belum puas dalam apa yang kamu lakukan sekarang”

2018_moneykicks_innerbig

 

BOLEH TOLONG SHARE?

Kami pasti artikel ini sangat bermanfaat untuk anda dan juga ramai kawan-kawan lain di luar sana.

Harap anda boleh tolong Share artikel ini supaya lebih ramai yang dapat info fesyen terkini 🙂

[PENGUMUMAN] Sedang mencari kasut sukan/sneakers/sandal yang berkualiti , up to date dan harga mampu milik? Jom kami KASOOT portal kasut online pertama di Malaysia bantu anda! Klik di sini untuk maklumat lanjut atau whatsapp Cik Farah di link ini untuk berbincang. Tak perlu save contact 🙂

Share Artikel Ini !
Share on FacebookShare on TumblrShare on Google+Tweet about this on Twitter

by kasoot

Portal ini disediakan khas untuk menyebarkan sebarang informasi yang berkaitan dengan jenama-jenama kasut yang popular di dunia dan juga untuk berkongsi sebarang tips yang berguna mengenai kasut. Misi KASOOT amat mudah, sesuai dengan slogan syarikat ini “Fit Your Feet” ianya bertujuan membantu seramai mungkin rakyat Malaysia memliki kasut,sneakers, dan kasut sukan dengan harga yang mampu milik!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *