Kreatif! Antara Kasut-kasut Pelik Yang Wujud Di Dunia

Lady-Gaga-Shoes
Share Artikel Ini !
Share on FacebookShare on TumblrShare on Google+Tweet about this on Twitter

shoes-wood-tree-holland-615328

Kasut pelik? Mesti semua tertanya-tanya apa yang admin nak cerita harini kan. Manusia ini diciptakan dengan pelbagai kelebihan dan juga kebolehan. Jadi harini admin nak share kasut-kasut yang pelik dari segi pembuatannya, dan juga bentuk nya yang diciptakan oleh manusia yang mempunyai idea-idea yang sangat kreatif.

Kasut-kasut yang dicipta ini mempunyai keunikannya tersendiri. Pernah tak anda terfikir untuk mencipta kasut pelik seperti yang admin nak tunjuk harini. Kalau ada idea kreatif, apa salahnya mencuba kan? ☺

Jum kita tengok sama ada korang sanggup nak pakai atau tak hehe640px-MLeavittAirJordan

Kasut ini diperbuat daripada kadbod

5

Kasut ni ada tarantula ye. Siapa berani nak pakai? Memang hebat la!

d53c5291a0e492b58da1d24eceee6475

Ini namanya kasut Claw. Jangan cari gaduh dengan si pemakai kasut ni. Buruk padahnya 😀

kasut online

corocodile-or-alligator-converse-funny-shoes1_SOwur_23163

Kasut ini berbentuk mulut buaya. Ha jaga-jaga ada yang memerhati 😛

msg-133434125936

Siapa tak kenal penyanyi popular ini, Lady Gaga. Lihatlah kasutnya yang sangat unik. Ada tak yang teringin nak cuba kasut ini?

marc-jacobs-weird-heels

Ha yang ni tumit nya berada di bawah kasut. Unik bukan?

junk-dunk-3

Ha yang ini kegemaran admin. Menarik bukan?

Mesti semua tengah fikir ada ke yang nak pakai kasut – kasut yang pelik ini kan? Sebenarnya memang ada cuma kita sahaja yang tidak perasan. Admin juga ingin tahu bagaimana proses untuk menyiapkan sepasang kasut yang macam dalam gambar yang admin tunjuk sebentar tadi. Admin berasa sangat kagum dengan kebolehan pencipta kasut yang pelik-pelik ini. Semoga kita juga dapat mencipta sesuatu yang dapat membanggakan kita suatu hari nanti.

kasut online

BOLEH TOLONG SHARE?

Kami pasti artikel ini sangat bermanfaat untuk anda dan juga ramai kawan-kawan lain di luar sana.

Harap anda boleh tolong Share artikel ini supaya lebih ramai yang dapat info fesyen terkini 🙂

[PENGUMUMAN] Sedang mencari kasut sukan/sneakers/sandal yang berkualiti , up to date dan harga mampu milik? Jom kami KASOOT portal kasut online pertama di Malaysia bantu anda! Klik di sini untuk maklumat lanjut atau whatsapp Cik Farah di link ini untuk berbincang. Tak perlu save contact 🙂

 

Share Artikel Ini !
Share on FacebookShare on TumblrShare on Google+Tweet about this on Twitter

by kasoot

Portal ini disediakan khas untuk menyebarkan sebarang informasi yang berkaitan dengan jenama-jenama kasut yang popular di dunia dan juga untuk berkongsi sebarang tips yang berguna mengenai kasut. Misi KASOOT amat mudah, sesuai dengan slogan syarikat ini “Fit Your Feet” ianya bertujuan membantu seramai mungkin rakyat Malaysia memliki kasut,sneakers, dan kasut sukan dengan harga yang mampu milik!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *