Kolaborasi Vans Bersama Nickelodeon

tumblr_nl55u1HxdO1rs8e5eo1_1280
Share Artikel Ini !
Share on FacebookShare on TumblrShare on Google+Tweet about this on Twitter

Seperti apa yang kita boleh lihat, kasut Vans Simpson mendapat sambutan yang hebat. Admin pun tak sangka sebab hampir 80% dari stock kami sold out. Admin terharu dan ingin ucapkan terima kasih kepada semua peminat Kasoot yang sentiasa support kami. Yang mana belum cuba order dengan kami tu, boleh la cuba. Sekali cuba pasti nak lagi 😛

29aec89e-37ff-40d6-979d-a84974ba5460

Vans mempunyai keunikan brandnya tersendiri. Tapi Vans mengembalikan zaman kanak-kanak dengan memperkenalkan Vans X Nicklodeon. Vans mengeluarkan kasut jenis slip on bercorak kartun yang popular.

OG_Classic_Slip_On_Yellow_VN000UDFQM1_9836.progressive

26377065_1697981963577996_5595727360256114688_n

Simpson, Spongebob, Peanuts The Gang, Snoopy, Toy Story dan banyak lagi telah menjadi inspirasi untuk Vans mengeluarkan kasut slip on bercorak kartun ini. Kasut – kasut Vans ini bukan sahaja boleh dipakai oleh kanak-kanak malah orang dewasa juga sesuai dipakai. Dah ramai customer admin berpuas hati dengan kasut Vans Slip On Cartoon ini.

99d15ea139237a04b7bb4afa84ff963a

vans-peanuts-june-2017-3

Kasut – kasut yang bercorakkan kartun ini sangat menarik kerana warna – warna yang digunakan sudah semestinya warna-warna yang ceria dan dapat menaikkan lagi personaliti seseorang itu. Tapi kasut ini hanya sesuai dipakai untuk bersantai atau berjalan ke shopping mall sahaja ye jangan pula dipakai ke pejabat terperanjat boss korang nanti 😛

Saja nak share feedback customer kami 😛

88ecdf74-d603-4f82-86ef-5392cce0a4ab1591f768-16e7-4c29-85aa-3b5d5de0627dNi baru sikit kalau nak tengok yang lain – lain bolej tengok di Telegram kami ataupun di instagram kami.

kasut online

BOLEH TOLONG SHARE?

Kami pasti artikel ini sangat bermanfaat untuk anda dan juga ramai kawan-kawan lain di luar sana.

Harap anda boleh tolong Share artikel ini supaya lebih ramai yang dapat info fesyen terkini 🙂

[PENGUMUMAN] Sedang mencari kasut sukan/sneakers/sandal yang berkualiti , up to date dan harga mampu milik? Jom kami KASOOT portal kasut online pertama di Malaysia bantu anda! Klik di sini untuk maklumat lanjut atau whatsapp Cik Fa di link ini untuk berbincang. Tak perlu save contact 🙂

 

Share Artikel Ini !
Share on FacebookShare on TumblrShare on Google+Tweet about this on Twitter

by kasoot

Portal ini disediakan khas untuk menyebarkan sebarang informasi yang berkaitan dengan jenama-jenama kasut yang popular di dunia dan juga untuk berkongsi sebarang tips yang berguna mengenai kasut. Misi KASOOT amat mudah, sesuai dengan slogan syarikat ini “Fit Your Feet” ianya bertujuan membantu seramai mungkin rakyat Malaysia memliki kasut,sneakers, dan kasut sukan dengan harga yang mampu milik!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *