Kasut Nike Berstrukturkan Tulang Kaki

115_1
Share Artikel Ini !
Share on FacebookShare on TumblrShare on Google+Tweet about this on Twitter

Sudah lama tidak berkongsi cerita di blog kami. Tahniah rakyat Malaysia yang sudah menjalankan tanggungjawab anda.

Bersempena hari pilihan raya tempoh hari, admin nak kongsikan berita gembira buat peminat brand Nike tentang kasut yang bakal dilancarkan tidak lama lagi.

maxresdefault (8)

Nike bakal melancarkan sepasang kasut yang sangat hebat dan dengarnya kasut ini bertemakan pesta Halloween. Kasut ini masih belum ada gambar yang rasmi lagi. Jadi kami akan tunjukkan pada anda gambar lukisannya sahaja. Kami juga tidak sabar menantikan kemunculan gambar sebenar untuk kasut ini.

nike-air-force-1-low-qs-skeleton-01

Kasut Nike ini diberi nama A Skeleton-themed Air Force 1 for All Hallow’s Eve. Kasut ini bertemakan rangka tulang kaki kita. Dan rangka tersebut akan diletakkan di bahagian tepi kasut.

Nike-Air-Force-1-07-Premium-Triple-White-03

Warna yang menjadi pilihan untuk kasut ini ialah warna putih yang boleh memadankan dengan corak rangka tulang pada bahagian tepi kasut tersebut.

nike-air-force-1-low-qs-skeleton-01

Kasut ini dengar khabarnya akan dilancarkan pada Oktober nanti namun masih menunggu tarikh sebenar yang akan diumumkan oleh pihak Nike kelak.

igttplgwgofwvistvazk

kredit foto : solecollector.com

kasut online

BOLEH TOLONG SHARE?

Kami pasti artikel ini sangat bermanfaat untuk anda dan juga ramai kawan-kawan lain di luar sana.

Harap anda boleh tolong Share artikel ini supaya lebih ramai yang dapat info fesyen terkini 🙂

[PENGUMUMAN] Sedang mencari kasut sukan/sneakers/sandal yang berkualiti , up to date dan harga mampu milik? Jom kami KASOOT portal kasut online pertama di Malaysia bantu anda! Klik di sini untuk maklumat lanjut atau whatsapp Cik Fa di link ini untuk berbincang. Tak perlu save contact 🙂

 

Share Artikel Ini !
Share on FacebookShare on TumblrShare on Google+Tweet about this on Twitter

by kasoot

Portal ini disediakan khas untuk menyebarkan sebarang informasi yang berkaitan dengan jenama-jenama kasut yang popular di dunia dan juga untuk berkongsi sebarang tips yang berguna mengenai kasut. Misi KASOOT amat mudah, sesuai dengan slogan syarikat ini “Fit Your Feet” ianya bertujuan membantu seramai mungkin rakyat Malaysia memliki kasut,sneakers, dan kasut sukan dengan harga yang mampu milik!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *