5 Idea DIY Murah Simpan Kasut Di Rumah

kasut-online
Share Artikel Ini !
Share on FacebookShare on TumblrShare on Google+Tweet about this on Twitter

Kasut di rumah sentiasa bersepah? Berterabur? Takde ruang khas nak simpan kasut? Jangan risau. Tak kisah besar mana ruang yang korang ada pasti korang boleh simpan kasut. Cuma anda hanya perlu mengubah suai sendiri. Dengan menggunakan peralatan yang sudah ada di rumah. Jum cuba!

Antara idea mudah untuk simpan kasut anda

PENYANGKUT KAYU BAGI KASUT TUMIT TINGGI

869-0-653fc543e60131e7f09bdb848b902d2b

Ha yang ini mudah. Hanya anda perlu letakkan papan kayu di dinding dan paku kan. Kemudian sangkutkan kasut yang bertumit pada papan kayu tersebut.

DULANG KASUT

images (3)

Dulang kasut ini boleh digunakan untuk diletakkan di bawah meja tv anda. Mudah kan? Tapi pastikan kasut anda tidak berbau sebab dulang ini akan diletakkan di dalam rumah, kalau busuk nanti habis satu rumah pengsan dengan bau kasut anda. tak tahu cara nak hilangkan bau kasut? Boleh tengok artikel kami http://kasoot.my/kasut-busuk-makwe-tak-lekat-jum-tengok-petua-hilangkan-bau-kasut/

KOTAK SIMPANAN

Cara nak menggunakan kotak untuk simpan kasut ini sangat mudah, anda hanya perlu ada satu kotak yang besar macam kotak minuman kemudian bahagikan ruang dalam kotak tersebut. Mudah kan? Kemudian susun rak kotak anda dengan kemas, kalau tak nanti, mak korang terbuang pula 😛

images (4)

BOTOL PLASTIK

Botol yang tidak digunakan boleh dijadikan tempat penyimpanan kasut. Tapi botol plastic ini hanya boleh memuatkan flat shoes sahaja ye. Jadi mudah untuk perempuan yang banyak kasut flat boleh simpan di dalam botol sahaja dan susun elok elok di atas rak.

FOTO-15-2

KOTAK PLASTIK

aHR0cCUzQSUyRiUyRnd3dy5ldWNhcHJpY2hvLmNvbSUyRmltYWdlbnMlMkYlMkYyMDE2JTJGMDElMkZGT1RPLTctMi5qcGc= (1)

Kotak ini boleh dibeli di Ikea. Kotak ini mempunyai lubang udara yang boleh mengelakkan kasut anda dari berbau sebab terperap di dalam kotak tersebut.

Mudah kan? Jangan biarkan kasut anda bersepah dan terbiar. Pastikan anada simpan kasut-kasut anda dengan kemas. Ini boleh menghilangkan dari masalah berbau dan sebagainya. Mak korang pun takkan bising kalau kasut tak bersepah kan? Teruskan membaca artikel di blog kasoot untuk dapatkan tips-tips yang menarik.

kasut online

BOLEH TOLONG SHARE?

Kami pasti artikel ini sangat bermanfaat untuk anda dan juga ramai kawan-kawan lain di luar sana.

Harap anda boleh tolong Share artikel ini supaya lebih ramai yang dapat info fesyen terkini 🙂

[PENGUMUMAN] Sedang mencari kasut sukan/sneakers/sandal yang berkualiti , up to date dan harga mampu milik? Jom kami KASOOT portal kasut online pertama di Malaysia bantu anda! Klik di sini untuk maklumat lanjut atau whatsapp Cik Farah di link ini untuk berbincang. Tak perlu save contact 🙂

Share Artikel Ini !
Share on FacebookShare on TumblrShare on Google+Tweet about this on Twitter

by kasoot

Portal ini disediakan khas untuk menyebarkan sebarang informasi yang berkaitan dengan jenama-jenama kasut yang popular di dunia dan juga untuk berkongsi sebarang tips yang berguna mengenai kasut. Misi KASOOT amat mudah, sesuai dengan slogan syarikat ini “Fit Your Feet” ianya bertujuan membantu seramai mungkin rakyat Malaysia memliki kasut,sneakers, dan kasut sukan dengan harga yang mampu milik!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *