Kasut Kanye West Menjadikan Hati Tak Keruan!

Twitter-Suspends-Yeezy-Mafia-706x470
Share Artikel Ini !
Share on FacebookShare on TumblrShare on Google+Tweet about this on Twitter

Kanye Omari West nama yang tidak asing lagi atau lebih dikenali sebagai Kanye West merupakan seorang rapper yang terkemuka di Amerika mahupun di seluruh dunia dengan lagu – lagu yang menjadi peneman dikala sunyi. Haaa.

kanye-west

Kanye West juga menjadi seorang pereka kasut Yeezy. Siapa yang masih belum ada sepasang kasut Yeezy? Sekurang-kurangnya nada harus ada sepasang kasut yang hebat ini!

Yeezy-Boost-350-V2-Beluga-2-04-760x428

Baru-baru ini beliau telah mengkongsikan beberapa gambar kasut Yeezy yang masih belum dilancarkan di laman sosial nya. Namun, kasut-kasut itu sudah mendapat sambutan yang hangat oleh para peminat kasut Yeezy yang dicipta oleh Kanye West.

images (11)

Antaranya ialah kasut Yeezy Boost V2 ‘Transparent’, Yeezy Boost 350 V2, Yeezy slides, Yeezy 451 dengan pelbagai warna yang ada serta beberapa sampel kasut Yeezy 500.

Jum kita cuci mata sekejap. Kalau hati tak kental jangan tengok 😛

adidas-yeezy-boost-350-v2-cream-white-infant-3-700x630

kanye-west-adidas-original-yeezy-boost-350-v2-desert-rat-500-pink-transparent-3

kanye-west-adidas-original-yeezy-boost-350-v2-desert-rat-500-pink-transparent-2

kredit foto : footwearnews.com

Yeezy Boost V2 ‘Transparent’

Rasanya berapa harga pasaran untuk kasut Yeezy Boost V2 Transparent?

yeezy-boost-350-v2-restock-beluga-2-0

Yeezy Boost 350 V2

Apa yang menarik tentang kasut ini ialah warnanya yang menggoda. Warna kelabu yang boleh disesuaikan dengan apa sahaja pakaian boleh menaikkan lagi imej dan personaliti kita.

img

Yeezy slides

Kanye West bukan sahaja mengeluarkan kasut sneakers Yeezy tetapi beliau juga menghasilkan kasut jenis slides atau sandal seperti gambar di atas. Sandal ini lebih dikenali sebagai ‘Gummy Slide’.

maxresdefault (5)

Yeezy 451

Yang ini pula, memberi satu kelainan. Lihat tekstur pada tapaknya. Tidak pernah kita jumpa kasut yang seperti ini. Kasut ini diberi nama ‘Face Hugger’.

adidas-Yeezy-Samples-Kanye-West-2-565x372

Yang ini pula diilhamkan oleh ‘Length of Intestine’.

Ada diantara kasut yang dihasilkan ini mendapat kecaman, tetapi Kanye West tetap memberi kelainan pada penghasilan kasut-kasut ini untuk mengekalkan keistimewaan yang ada. Tidak semua orang mempunyai idea yang kreatif seperti ini.

Dah seronok cuci mata? Jum la lepaskan geram kat instagram kami pula.

kasut onlineBOLEH TOLONG SHARE?

Kami pasti artikel ini sangat bermanfaat untuk anda dan juga ramai kawan-kawan lain di luar sana.

Harap anda boleh tolong Share artikel ini supaya lebih ramai yang dapat info fesyen terkini 🙂

[PENGUMUMAN] Sedang mencari kasut sukan/sneakers/sandal yang berkualiti , up to date dan harga mampu milik? Jom kami KASOOT portal kasut online pertama di Malaysia bantu anda! Klik di sini untuk maklumat lanjut atau whatsapp Cik Fa di link ini untuk berbincang. Tak perlu save contact 🙂

 

 

 

 

Share Artikel Ini !
Share on FacebookShare on TumblrShare on Google+Tweet about this on Twitter

by kasoot

Portal ini disediakan khas untuk menyebarkan sebarang informasi yang berkaitan dengan jenama-jenama kasut yang popular di dunia dan juga untuk berkongsi sebarang tips yang berguna mengenai kasut. Misi KASOOT amat mudah, sesuai dengan slogan syarikat ini “Fit Your Feet” ianya bertujuan membantu seramai mungkin rakyat Malaysia memliki kasut,sneakers, dan kasut sukan dengan harga yang mampu milik!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *