Jum Kenali Kasut Adidas Ori

NMD-XR_1-social
Share Artikel Ini !
Share on FacebookShare on TumblrShare on Google+Tweet about this on Twitter

Hai. Apa khabar semua? Tengah belek kasut yang baru sampai ke tu?

Admin nak ucapkan terima kasih pada semua pelanggan setia Kasoot yang setia menunggu kasut diorang sampai. Yang belum membeli, boleh pm kami ye untuk dapatkan kasut – kasut idaman anda semua.

Harini admin nak share macam mana kita nak kenali kasut Adidas yang ori.

httpimgloadca1zgczp

Setiap kasut mesti ada no siri. Anda boleh lihat no siri di lidah kasut. No siri ini akan berbeza pada kedua belah kiri dan juga kanan kasut.

Adidas_Neo_Advantage_White_Black__size_40-44___IDR_300K

Kasut Adidas yang original mempunyai jahitan yang kemas. Benang nya tidak akan terkeluar ataupun gam yang tidak lekat dan sebagainya yang boleh mencacatkan kasut tersebut.

diagram_sscc18

Kod bar ini boleh dilihat pada lidah kasut anda. Kod bar yang mempunyai imej piksel atau 2D itu original.. Jika ada kod yang garis lurus maka kasut ini bukan original.

stan-adidas1-e1StanSmith

Kasut Adidas yang ori tidak mempunyai “heels tag” semenjak tahun 2004.

Ha jangan panik semua. Jum beli kasut dekat Kasoot.my. Pasti takkan kecewa. Jangan lupa sentiasa follow instagram dan juga facebook kami untuk dapatkan info yang menarik.

kasut online

BOLEH TOLONG SHARE?

Kami pasti artikel ini sangat bermanfaat untuk anda dan juga ramai kawan-kawan lain di luar sana.

Harap anda boleh tolong Share artikel ini supaya lebih ramai yang dapat info fesyen terkini 🙂

[PENGUMUMAN] Sedang mencari kasut sukan/sneakers/sandal yang berkualiti , up to date dan harga mampu milik? Jom kami KASOOT portal kasut online pertama di Malaysia bantu anda! Klik di sini untuk maklumat lanjut atau whatsapp Cik Fa di link ini untuk berbincang. Tak perlu save contact 🙂

Share Artikel Ini !
Share on FacebookShare on TumblrShare on Google+Tweet about this on Twitter

by kasoot

Portal ini disediakan khas untuk menyebarkan sebarang informasi yang berkaitan dengan jenama-jenama kasut yang popular di dunia dan juga untuk berkongsi sebarang tips yang berguna mengenai kasut. Misi KASOOT amat mudah, sesuai dengan slogan syarikat ini “Fit Your Feet” ianya bertujuan membantu seramai mungkin rakyat Malaysia memliki kasut,sneakers, dan kasut sukan dengan harga yang mampu milik!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *