Harga Kasut ini Boleh Buat Anda Ternganga!

304_1
Share Artikel Ini !
Share on FacebookShare on TumblrShare on Google+Tweet about this on Twitter

Harini admin nak share dengan semua orang kasut termahal di dunia. Bukan di Malaysia tau tapi di dunia. Pernah korang terfikir kasut berharga rm10,000? Luar biasa?

Kasut – kasut ini memang Nampak eksklusif dari segi pembuatan dan juga jenama nya. Kasut ini juga ditandatangani oleh artis-artis yang terkenal.

mkiGWkbEZLyOtCEXZtCUHVFqnjcENqsxa1hrbBtC790

Nike SB Flom Dunk High

Cuba korang teka berapa harga kasut ini? Ha kalau korang nak tahu kasut ini berharga sebanyak RM29,000. Pernah tak korang dengar nama Bernard Buffet? Beliau yang mencipta kasut Nike Sb Flom Dunk High ni. Bayangkan betapa kayanya beliau sekiranya dengan hanya menjual kasut ini?

NIKE-ZOOM-KOBE-1-81-POINTS

Nike Air Zoom Kobe Bryant

Korang tahu tak kenapa nama kasut ni Nike Air Zoom Kobe Bryant? Kobe Bryant merupakan salah seorang pemain basketball yang terkemuka di Los Angeles. Kasut ini berharga sebanyak RM120,000. Kasut ini hanya ada 25 pasang sahaja.  Warna dia menarik bukan? ☺

Diamond-Encrusted-Custom-Nikes

Nike Air Force 1 Diamond

Bila kita lihat gambar sahaja kita sudah tahu apa yang menarik tentang kasut ini. Diamond yang digunakan untuk menaikkan lagi logo Nike yang ada pada kasut tersebut. Kalau dah menggunakan perkakas yang mahal dan eksklusif tentulah hargannya juga tinggi kan? Kasut ini berharga RM199,500.

126d8b36791885120128bbe047b14dbe

Nike Air Jordan 1

Kasut ini ditandatangi oleh pemain basketball yang terkemuka iaitu Michael Jordan. Kasut ini pernah dipertaruhkan sehingga RM400,000. Lumayan bukan? Minat? Taktahu mana nak cari? Jangan risau kami ada.

download (5)

“Flu Game Air Jordan 1”

Kasut ini pernah dipakai oleh Michael Jordan sendiri sewaktu beliau memasuki pertandingan pada suatu ketika dahulu. Kasut ini telah terjual dengan nilai sebanyak RM440,000. Kasut ini mungkin Nampak biasa tapi jika kita lihat nya sendiri dan merasai kualiti nya mungkin kita akan rasa berbaloi dengan harganya yang lumayan itu.

Tengah kumpul duit nak beli kasut-kasut yang macam admin tunjuk tadi? Jangan risau, di Kasoot.my kami menjual kasut dengan harga mampu milik dan juga berpatutan dengan kualiti yang superb dan nice! Apa lagi, jum follow ig dan juga facebook kasoot.my.

kasut online

BOLEH TOLONG SHARE?

Kami pasti artikel ini sangat bermanfaat untuk anda dan juga ramai kawan-kawan lain di luar sana.

Harap anda boleh tolong Share artikel ini supaya lebih ramai yang dapat info fesyen terkini 🙂

[PENGUMUMAN] Sedang mencari kasut sukan/sneakers/sandal yang berkualiti , up to date dan harga mampu milik? Jom kami KASOOT portal kasut online pertama di Malaysia bantu anda! Klik di sini untuk maklumat lanjut atau whatsapp Cik Farah di link ini untuk berbincang. Tak perlu save contact 🙂

Share Artikel Ini !
Share on FacebookShare on TumblrShare on Google+Tweet about this on Twitter

by kasoot

Portal ini disediakan khas untuk menyebarkan sebarang informasi yang berkaitan dengan jenama-jenama kasut yang popular di dunia dan juga untuk berkongsi sebarang tips yang berguna mengenai kasut. Misi KASOOT amat mudah, sesuai dengan slogan syarikat ini “Fit Your Feet” ianya bertujuan membantu seramai mungkin rakyat Malaysia memliki kasut,sneakers, dan kasut sukan dengan harga yang mampu milik!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *