MERAH PENAMBAT HATI

11b3c47027fb23fbe6357082c170d590
Share Artikel Ini !
Share on FacebookShare on TumblrShare on Google+Tweet about this on Twitter

supreme

Kebiasaanya barangan Supreme yang kita tahu, sudah semestinya beg, baju, kasut. Tetapi untuk tahun baru ini mereka mengeluarkan sebuah basikal edisi khas dengan harga yang sangat lumayan. Basikal BMX merupakan kerjasama antara Supreme dan juga Brooklyn Machine Works yang hanya mengeluarkan sebanyak 36 buah basikal BMX ini. Limited edition dengan warnanya yang mampu menawan hati semua pencinta basikal BMX ini.

supreme-bike-1

Basikal ini pernah dikeluarkan pada 20 tahun yang lalu. Berapa kah umur anda pada masa itu?

Basikal ini mampu mengembalikan zaman-zaman pencinta basikal pada dahulu kala. Basikal ini muncul kembali di laman StrictlyPreme.

15265a64678b2734c5ba4a878837a3d1c8b62763.03.2.9.2

Pada 20 tahun yang lalu, berapa agak-agaknya harga pasaran untuk sebuah basikal BMX ini. Tapi pada tahun 2018 ini, basikal ini telah dijual dengan harga RM184,000. Kepada semua peminat Supreme jangan lepaskan peluang keemasan ini.

bike-locks-fuhgettaboutit-nyc-630

Kalau ada yang mencari kasut Supreme boleh pm admin. Harga kasih sayang!

kasut online

BOLEH TOLONG SHARE?

Kami pasti artikel ini sangat bermanfaat untuk anda dan juga ramai kawan-kawan lain di luar sana.

Harap anda boleh tolong Share artikel ini supaya lebih ramai yang dapat info fesyen terkini 🙂

[PENGUMUMAN] Sedang mencari kasut sukan/sneakers/sandal yang berkualiti , up to date dan harga mampu milik? Jom kami KASOOT portal kasut online pertama di Malaysia bantu anda! Klik di sini untuk maklumat lanjut atau whatsapp Cik Fa di link ini untuk berbincang. Tak perlu save contact 🙂

Share Artikel Ini !
Share on FacebookShare on TumblrShare on Google+Tweet about this on Twitter

by kasoot

Portal ini disediakan khas untuk menyebarkan sebarang informasi yang berkaitan dengan jenama-jenama kasut yang popular di dunia dan juga untuk berkongsi sebarang tips yang berguna mengenai kasut. Misi KASOOT amat mudah, sesuai dengan slogan syarikat ini “Fit Your Feet” ianya bertujuan membantu seramai mungkin rakyat Malaysia memliki kasut,sneakers, dan kasut sukan dengan harga yang mampu milik!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *