Balenciaga Sudah Mendahului Gucci Sebagai Jenama yang “HOT” pada tahun 2017

2cb369b7-9d33-4645-8adc-a54a4db615fa
Share Artikel Ini !
Share on FacebookShare on TumblrShare on Google+Tweet about this on Twitter

Tahun ini merupakan tahun yang paling bermakna buat jenama Balenciaga, hasil all out Demna Gvasalia (Creative Director Balenciaga) jenama ini berjaya mengatasi Gucci sebagai jenama fesyen yang paling HOT di dunia! .

Menurut data yang dianalis oleh businessoffashion.com dengan kerjasama Lyst Search Platform , Balenciaga melonjak ke tangga pertama dari tangga ke-2 sebagai “hot brands” pada suku ketiga(Q3) tahun 2017, manakala buat pertama kalinya jenama Gucci jatuh dari tangga pertama ke tangga kedua pada suku ketiga(Q3) tahun 2017.

c3b4ad9818667c9a76f27d48349428d1

kredit foto:hypeabeast.com

Walaupun begitu jenama Gucci tetap konsisten sebagat top brands sepanjang tahun 2017 dan pada bulan Julai ke September Gucci sudah mula meluaskan jenama dalam bidang hiasan dalaman! Percaya atau tidak? Anda boleh melawat laman web Gucci Decor

kasut online

Jenama Virgil Abloh’s Off White tidak kurang hebatnya memecut dari anak tangga 31 pada suku kedua (Q2) kepada tangga ke-3 pada suku ketiga (Q3)! Pecutan yang maha dasyat ini disebabkan oleh banyaknya collabration Off White pada tahun 2017 dengan jenama-jenama terkenal seperti Nike, Levis,Kith,Vans,Umbro dan banyak lagi jenama yang menghasilkan produk streetwear yang super Wow!

2fe4eb3f-5163-4fe0-b930-6df1827ba10e

kredit foto:businessoffashion.com

BOLEH TOLONG SHARE?

Kami pasti artikel ini sangat bermanfaat untuk anda dan juga ramai kawan-kawan lain di luar sana.

Harap anda boleh tolong Share artikel ini supaya lebih ramai yang dapat info fesyen terkini 🙂

[PENGUMUMAN] Sedang mencari kasut sukan/sneakers/sandal yang berkualiti , up to date dan harga mampu milik? Jom kami KASOOT portal kasut online pertama di Malaysia bantu anda! Klik di sini untuk maklumat lanjut atau whatsapp Cik Zira di link ini untuk berbincang. Tak perlu save contact 🙂

Share Artikel Ini !
Share on FacebookShare on TumblrShare on Google+Tweet about this on Twitter

by kasoot

Portal ini disediakan khas untuk menyebarkan sebarang informasi yang berkaitan dengan jenama-jenama kasut yang popular di dunia dan juga untuk berkongsi sebarang tips yang berguna mengenai kasut. Misi KASOOT amat mudah, sesuai dengan slogan syarikat ini “Fit Your Feet” ianya bertujuan membantu seramai mungkin rakyat Malaysia memliki kasut,sneakers, dan kasut sukan dengan harga yang mampu milik!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *