Adizero Pack 5-Star Menawan Hati

DXypJhhUQAE7uJ4
Share Artikel Ini !
Share on FacebookShare on TumblrShare on Google+Tweet about this on Twitter

14 Mac 2018 merupakan tarikh yang ditunggu oleh admin sendiri dan juga peminat-peminat kasut Adidas. Nak tahu sebab apa? Haa mesti nak tahu kan?

Adidas baru sahaja melancarkan Adizero 5-Star Adimoji. Siapa yang dah beli? Baru je dikeluarkan pada dua hari lepas. Menarik atau tidak kasut ini? Kalau dari keluaran Adidas mestilah menarik kan. Jum kita lihat gambar yang akan admin tunjuk kat bawah ini.

adidas-football-2018-adizero-5-star-adimoji-cleats-2018-13

Ini merupaka antara koleksi warna yang ada? Haa berpinar-pinar mata admin tengok kasut-kasut ini. Kasut ini merupakan limited edition yang dikeluarkan kerana mempunyai tujuh grafik ikon seperti Fire,Ice, Oil, Money, 100, Goat, dan juga Snoop’s Money Bag.

Mari kita lihat kasut-kasut ini dengan lebih dekat.

adidas-football-2018-adizero-5-star-adimoji-cleats-2018-4

adidas-football-2018-adizero-5-star-adimoji-cleats-2018-3-300x200

Model oil yang digunakan ini diinspirasikan daripada budaya Texas manakala Snoop’s Money Bag direka mengikut gaya hidup yang mewah dan juga gaya Goat pula diciptakan khusus untuk atlet yang berbakat.

adidas-football-2018-adizero-5-star-adimoji-cleats-2018-10-300x200

adidas-football-2018-adizero-5-star-adimoji-cleats-2018-7

adidas-football-2018-adizero-5-star-adimoji-cleats-2018-14

Adizero ini telah diubahsuai mengikut teknologi terbaru dengan menggunakan “Sprintskin”, “Sprintframe” dan “Sprintstuds”. Teknologi yang digunakan ini memberi keselesaan, kekuatan dan juga memberi daya tarikan kepada semua peminat kasut dan juga orang yang melihatnya.

Ha tengah gatal-gatal kaki la tu nak pakai kasut baru kan? Jum cuci mata dengan Follow je instagram @kasoot_ dengan facebook kiteorang okay.

kasut online

BOLEH TOLONG SHARE?

Kami pasti artikel ini sangat bermanfaat untuk anda dan juga ramai kawan-kawan lain di luar sana.

Harap anda boleh tolong Share artikel ini supaya lebih ramai yang dapat info fesyen terkini 🙂

[PENGUMUMAN] Sedang mencari kasut sukan/sneakers/sandal yang berkualiti , up to date dan harga mampu milik? Jom kami KASOOT portal kasut online pertama di Malaysia bantu anda! Klik di sini untuk maklumat lanjut atau whatsapp Cik Fa di link ini untuk berbincang. Tak perlu save contact 🙂

Share Artikel Ini !
Share on FacebookShare on TumblrShare on Google+Tweet about this on Twitter

by kasoot

Portal ini disediakan khas untuk menyebarkan sebarang informasi yang berkaitan dengan jenama-jenama kasut yang popular di dunia dan juga untuk berkongsi sebarang tips yang berguna mengenai kasut. Misi KASOOT amat mudah, sesuai dengan slogan syarikat ini “Fit Your Feet” ianya bertujuan membantu seramai mungkin rakyat Malaysia memliki kasut,sneakers, dan kasut sukan dengan harga yang mampu milik!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *