Adidas Bakal Tutup Kedai Tahun 2018

59e761f3ddd06301018b4aae-750-562
Share Artikel Ini !
Share on FacebookShare on TumblrShare on Google+Tweet about this on Twitter

3034

Admin percaya mesti ada yang lebih suka membeli barangan di butik Adidas sendiri. Adidas mempunyai lebih dari 15,000 butik di dunia, namun, Adidas bakal tutup lebih kurang 12,000 butik yang ada selepas Toy R Us yang telah sah menutup kedainya di Amerika Syarikat.

59e761f3ddd06301018b4aae-750-562

Cara ini telah dipertimbangkan oleh CEO Adidas, Kasper Rorsted berikutan dengan ekonomi semasa yang semakin mencabar. Penutupan kedai Adidas ini menjadi langkah utama untuk mengaut lebih keuntungan dan mengurangkan kos setiap bulan.

Kasper Rorsted, chief executive office of Adidas AG, holds a sneaker made from recycled materials during an earnings news conference in Herzogenaurach, Germany, ono Wednesday, March 8, 2017. Adidas' new chief executive officer is doubling down on surging sales of casual sneaker lines like Stan Smith and Tubular to transform the German sportswear maker into a fast-fashion business and gain ground on larger rival Nike Inc. Photographer: Krisztian Bocsi/Bloomberg

Namun, mereka masih meneruskan penjualan mereka tetapi bukanlah secara fizikal tetapi melalui online. Jadi kepada semua peminat butik Adidas, anda sudah perlu mula belajar untuk membeli di pasaran online.

BDqdMWbCYAEMeRF

iluminat-led-butic-chisinau-3-1024x684

Pada tahun 2017, Adidas berjaya mengaut keuntungan sebanyak RM6.19 billion dan mereka juga mensasarkan peningkatan dalam penjualan menjelang tahun 2020 sebanyak RM19 billion. 78% butik Adidas yang sedi ada bakal ditutup sepanjang tahun ini.

Sesiapa yang nak membeli barangan Adidas, boleh beli di website Adidas sendiri. Boleh Klik Di Sini Adidas Website untuk membeli atau boleh membeli dengan Kasoot juga.

kasut online

BOLEH TOLONG SHARE?

Kami pasti artikel ini sangat bermanfaat untuk anda dan juga ramai kawan-kawan lain di luar sana.

Harap anda boleh tolong Share artikel ini supaya lebih ramai yang dapat info fesyen terkini 🙂

[PENGUMUMAN] Sedang mencari kasut sukan/sneakers/sandal yang berkualiti , up to date dan harga mampu milik? Jom kami KASOOT portal kasut online pertama di Malaysia bantu anda! Klik di sini untuk maklumat lanjut atau whatsapp Cik Fa di link ini untuk berbincang. Tak perlu save contact 🙂

Share Artikel Ini !
Share on FacebookShare on TumblrShare on Google+Tweet about this on Twitter

by kasoot

Portal ini disediakan khas untuk menyebarkan sebarang informasi yang berkaitan dengan jenama-jenama kasut yang popular di dunia dan juga untuk berkongsi sebarang tips yang berguna mengenai kasut. Misi KASOOT amat mudah, sesuai dengan slogan syarikat ini “Fit Your Feet” ianya bertujuan membantu seramai mungkin rakyat Malaysia memliki kasut,sneakers, dan kasut sukan dengan harga yang mampu milik!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *