Adidas lancar dua warna baru Adidas Adilette

adidas-adilette-spring-summer-2018-red-orange-release-001
Share Artikel Ini !
Share on FacebookShare on TumblrShare on Google+Tweet about this on Twitter

Semalam admin dah kongsikan tentang Alpahabounce Beyond dari Adidas. Hari ini nak kongsi lagi cerita tentang Adidas. Tapi hari ini bukan lagi pasal kasoot. Hari pasal sandal pula.

blog-adidas-adilette-072215-p1

kredit foto : sneakerhed.com

Hari-hari cerita tentang kasut bosan juga kan. Siapa yang sudah ada sandal Adilette dari Adidas ini? Sandal ini mendapat sambutan dan juga permintaan yang tinggi kerana sandal ini lebih selesa dipakai untuk bersiar-siar.

adidas-adilette-red-white-288193-mood-3Bagi yang pernah ada koleksi sandal Adilette ini pasti tahu keselesaannya macam mana.

Sandal Adilette yang kali ini, Adidas mengeluarkan warna yang baru sempena musim panas ini. Iaitu warna Regal Gold dan Regal Coral.

Adidas masih mengekalkan pattern sandal Adilette ini dengan mengekalkan tiga jalur yang terdapat di atas selipar ini. Mari kita lihat dua warna keluaran terbaru dari Adidas ini.

download (11)

Adidas_Originals_Adilette_-_Regal_Coral-Core_Black-Regal_Coral_CQ3098-2_copy

adidas-adilette-spring-summer-2018-red-orange-release-002

adidas-adilette-spring-summer-2018-red-orange-release-004

Adidas_Originals_Adilette_-_Regal_Coral-Core_Black-Regal_Coral_CQ3098-3

Yang berwarna kuning itu ialah sandal Adilette Regal Gold manakala yang merah itu sandal Regal Coral. Mana satu yang menjadi pilihan hati korang? Dengarnya, sandal ini bakal dijual dengan harga USD45 (RM175++) dan apa yang best nya sandal ini akan mula dijual pada bulan hadapan. Masih sempat untuk kumpul duit. Eh jangan lupa, Kasoot.my jual kasut pre order boleh bayar dua kali tau!

kasut online

BOLEH TOLONG SHARE?

Kami pasti artikel ini sangat bermanfaat untuk anda dan juga ramai kawan-kawan lain di luar sana.

Harap anda boleh tolong Share artikel ini supaya lebih ramai yang dapat info fesyen terkini 🙂

[PENGUMUMAN] Sedang mencari kasut sukan/sneakers/sandal yang berkualiti , up to date dan harga mampu milik? Jom kami KASOOT portal kasut online pertama di Malaysia bantu anda! Klik di sini untuk maklumat lanjut atau whatsapp Cik Fa di link ini untuk berbincang. Tak perlu save contact 🙂

 

 

Share Artikel Ini !
Share on FacebookShare on TumblrShare on Google+Tweet about this on Twitter

by kasoot

Portal ini disediakan khas untuk menyebarkan sebarang informasi yang berkaitan dengan jenama-jenama kasut yang popular di dunia dan juga untuk berkongsi sebarang tips yang berguna mengenai kasut. Misi KASOOT amat mudah, sesuai dengan slogan syarikat ini “Fit Your Feet” ianya bertujuan membantu seramai mungkin rakyat Malaysia memliki kasut,sneakers, dan kasut sukan dengan harga yang mampu milik!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *