Adidas beraksi dengan tema Dragon Ball Z

AdidasDBZ01-1150x619
Share Artikel Ini !
Share on FacebookShare on TumblrShare on Google+Tweet about this on Twitter

Sempena hari mengundi ini, admin nak kongsikan sikit kasut yang bakal dilancarkan tidak lama lagi.

images

Siapa disini yang minat dengan cerita kartun animasi Dragon Ball Z? Pasti anda tidak mahu lepaskan peluang keemasan ini dengan memiliki sepasang koleksi kasut Dragon Ball Z dengan kolaborasi bersama Adidas.

Dragon-Ball-Z-03152018

Goku merupakan watak utama dalam cerita Dragon Ball Z ini. Kasut ini akan dikenali sebagai Adidas ZX500 Boost. Mesti semua dah tak sabar nak tengok design ksut ini kan. Jum kita cuci mata kejap.

download (13)

adidas-zx500-boost-goku-dragonball-z

Pada bahagian atas, kasut ini masih mengekalkan rekaan klasiknya ZX500 dan Boost pula akan dipadankan pada bahagian tapak kasut ini.

Untuk menjadikan kasut ini lebih unik, gabungan fabric denim, mesh dengan suede digabungkan untuk menaikkan lagi seri kasut ZX500 Boost ini.

s

Kita juga sudah tahu tema warna untuk watak utama Goku ini warna biru dan oren, jadi kasut ini diberi warna sempena inspirasi dari Goku. Gabungan warna yang hebat ini mampu menawan hati anda supaya membeli sepasang dari koleksi ini.

adidas-zx500-boost-goku-dragonball-z

Kasut ini bakal dilancarkan dan dijual pada masa terdekat ini. Pihak Adidas akan mengumumkan tarikh pelancaran kasut ini tidak lama lagi.

Ha tengah gosok kepala ke tu, sebab cantik sangat kasut ni. Jangan pening-pening, mai admin tolong legakan. Cuci mata di instagram dan juga facebook kami dan selamat mengundi!

kasut online

BOLEH TOLONG SHARE?

Kami pasti artikel ini sangat bermanfaat untuk anda dan juga ramai kawan-kawan lain di luar sana.

Harap anda boleh tolong Share artikel ini supaya lebih ramai yang dapat info fesyen terkini 🙂

[PENGUMUMAN] Sedang mencari kasut sukan/sneakers/sandal yang berkualiti , up to date dan harga mampu milik? Jom kami KASOOT portal kasut online pertama di Malaysia bantu anda! Klik di sini untuk maklumat lanjut atau whatsapp Cik Fa di link ini untuk berbincang. Tak perlu save contact 🙂

Share Artikel Ini !
Share on FacebookShare on TumblrShare on Google+Tweet about this on Twitter

by kasoot

Portal ini disediakan khas untuk menyebarkan sebarang informasi yang berkaitan dengan jenama-jenama kasut yang popular di dunia dan juga untuk berkongsi sebarang tips yang berguna mengenai kasut. Misi KASOOT amat mudah, sesuai dengan slogan syarikat ini “Fit Your Feet” ianya bertujuan membantu seramai mungkin rakyat Malaysia memliki kasut,sneakers, dan kasut sukan dengan harga yang mampu milik!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *