Michael Jordan X Converse

e121cdfed33be620513aaf69ef1cc647
Share Artikel Ini !
Share on FacebookShare on TumblrShare on Google+Tweet about this on Twitter

Siapa yang tidak kenal dengan Michael Jordan, beliau merupakan seorang pemain bola keranjang yang terhandal di Amerika pada suatu ketika daulu. Beliau dilahirkan pada 17 Februari 1993. Beliau merupakan seorang atlet yang mampu mempertahankan kemenangan sebagai juara selama 3 musim berturut-turut.

5115ef8c03f1131ad928b5e31df9901a

Kasut Jordan ini pernah dikeluarkan oleh Nike tetapi kali ini, Nike memberi peluang kepada Converse untuk mengeluarkan edisi khas mereka iaitu Converse Pro Leathers sempena ulang tahun yang ke-35 kemenangan di NCAA.

converse-pro-leather-birth-of-michael-jordan-release-1

Converse telah bekerjasama dengan Nike sendiri dan juga Tinker Hatfield untuk mengeluarkan edisi khas kasut Converse Jordan ini. Kasut ini akan dikleuarkan khas hanya untuk ahli keluarga Michael Jordan dan juga pasukan UNC sahaja. Jangan berduka! Mana tahu ada rezeki boleh beli sepasang.

jordan-converse-xl-thumb-960xauto-18885

“If you do the work, you get rewarded. There are no shortcuts in life”. – Michael Jordan

michael-jordan-converse-unc-5

mj-converse-pro-leather

kasut online

BOLEH TOLONG SHARE?

Kami pasti artikel ini sangat bermanfaat untuk anda dan juga ramai kawan-kawan lain di luar sana.

Harap anda boleh tolong Share artikel ini supaya lebih ramai yang dapat info fesyen terkini 🙂

[PENGUMUMAN] Sedang mencari kasut sukan/sneakers/sandal yang berkualiti , up to date dan harga mampu milik? Jom kami KASOOT portal kasut online pertama di Malaysia bantu anda! Klik di sini untuk maklumat lanjut atau whatsapp Cik Fa di link ini untuk berbincang. Tak perlu save contact 🙂

Share Artikel Ini !
Share on FacebookShare on TumblrShare on Google+Tweet about this on Twitter

by kasoot

Portal ini disediakan khas untuk menyebarkan sebarang informasi yang berkaitan dengan jenama-jenama kasut yang popular di dunia dan juga untuk berkongsi sebarang tips yang berguna mengenai kasut. Misi KASOOT amat mudah, sesuai dengan slogan syarikat ini “Fit Your Feet” ianya bertujuan membantu seramai mungkin rakyat Malaysia memliki kasut,sneakers, dan kasut sukan dengan harga yang mampu milik!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *