NIKE DALAM CARTA NOMBOR SATU

DSC_0095_kleiner
Share Artikel Ini !
Share on FacebookShare on TumblrShare on Google+Tweet about this on Twitter

Siapa tak kenal jenama Nike. Walaupun di dunia ini mempunyai brand terkemuka yang lain seperti Adidas, Puma, Asics dan brand-brand lain tetapi Nike tetap menjadi jenama yang terkemuka di dunia. Nike bukan sahaja mengeluarkan kasut, malah Nike juga mengeluarkan produk seperti baju sukan yang sesuai untuk lakukan aktiviti yang sihat seperti bersukan.

large (1)

Seperti yang admin sudah cerita pada page yang lepas tentang “Pengasas Nike Sebagai Idola”, beliau tidak pernah akan mengecewakan peminat setia brandnya. Admin juga merupakan salah seorang peminat setia Nike.

Nike menjadi tumpuan utama kepada semua peminat kasut sneakers. Walaupun mereka telah rugi sebanyak perpuluhan juta pada tahun lepas, namun mereka masih meneruskan usaha untuk memberi yang terbaik kepada peminat.

Ranking ini dikeluarkan oleh Brand Finance sendiri. Jum kita lihat carta dibawah.

Apparel-Nike

Nike telah menjadi jenama pakaian nombor satu didunia. Seperti yang kita semua tahu, di dunia ini mempunyai lebih dari 10 jenama yang menjual pakaian tetapi Nike mendapat tempat pertama dalam ranking dunia. Nike juga telah mengalahkan H&M dan juga Zara.

winter-outfit-leather-skinny-pants-nike-tshirt

Pencapaian yang hebat masih dikecapi oleh Nike.

Semoga kita juga bertemu dengan kejayaan satu hari nanti. Jangan lupa teruskan membaca blog kami sekiranya anda mempunyai comment atau cadangan untuk posting blog kami boleh pm team kami atau boleh comment di facebook atau dm kami di instagram sekarang! (kami akan credit nama korang yang bagi idea atau cadangan tu) :p

 

BOLEH TOLONG SHARE?

Kami pasti artikel ini sangat bermanfaat untuk anda dan juga ramai kawan-kawan lain di luar sana.

Harap anda boleh tolong Share artikel ini supaya lebih ramai yang dapat info fesyen terkini 🙂

[PENGUMUMAN] Sedang mencari kasut sukan/sneakers/sandal yang berkualiti , up to date dan harga mampu milik? Jom kami KASOOT portal kasut online pertama di Malaysia bantu anda! Klik di sini untuk maklumat lanjut atau whatsapp Cik Fa di link ini untuk berbincang. Tak perlu save contact 🙂

Share Artikel Ini !
Share on FacebookShare on TumblrShare on Google+Tweet about this on Twitter

by kasoot

Portal ini disediakan khas untuk menyebarkan sebarang informasi yang berkaitan dengan jenama-jenama kasut yang popular di dunia dan juga untuk berkongsi sebarang tips yang berguna mengenai kasut. Misi KASOOT amat mudah, sesuai dengan slogan syarikat ini “Fit Your Feet” ianya bertujuan membantu seramai mungkin rakyat Malaysia memliki kasut,sneakers, dan kasut sukan dengan harga yang mampu milik!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *