5 Kasut Bola Yang Paling Digilai!

160424_NIKE_195_native_1600
Share Artikel Ini !
Share on FacebookShare on TumblrShare on Google+Tweet about this on Twitter

Bola sepak merupakan sukan yang amat digemari oleh lelaki. Tapi kalau takde kasut bola mesti tak boleh nak main bola kan? Admin nak share antara kasut bola yang terbaik yang pernah dipakai oleh pemain bola yang terkenal.

adidas-nemeziz-17-360-agility-fg-legend-ink-solar-yellow-energy-blue-oferta-especia--8072-500x500_0

Kasut ini diberi nama Adidas Nemeziz 17 + 360 Agility. Nama pun dah sedap apa lagi kalau tengok kasut dia kan. Kasut ini diperbuat daripada tape. Ha tak percaya? Kasut ini dilengkapi dengan Torsion Tapes untuk mengunci kaki dan juga mempunyai kerangka kaki untuk menyokong pergelangan kaki. Messi pernah pakai tau kasut ini. Nak jadi seperti Messi? Jum beli 😛

all-new-adidas-ace-17-purecontrol-boots (3)

Kasut ini pernah dipakai oleh pemain bola terhandal Juan Mata, Paul Pogba, Mesut Ozzil dan juga Dele Alli. Kasut ini mempunyai sistem stoking kaki dan juga teknologi Primeknit Upper untuk memstikan kaki kita terkunci sewaktu berlari pantas. Patutlah lari laju je pemain bola sepak yang handal ni kan? Nama kasut ni Adidas Ace 17 + Purecontrol.

maxresdefault (3)

Yang ini pula pernah dipakai oleh Neymar JR sebab itu nama kasut ini diberi sempena nama Neymar iaitu Nike Mercurial Superfly V Neymar JR. Warna pada kasut ini digunakan sempena warna bendera Brazil.

24

Yang ini Puma Evospeed SL dan pernah dipakai oleh Marco Reus. Pada mata kasar kita nampak kasut ini berat kan? Sebenarnya kasut ini ringan sahaja. Kasut yang ringan akan memudakan anda untuk berlari laju.

160424_NIKE_195_native_1600

Nike Magista 2 ini pernah dipakai oleh ketua pasukan Barcelona, Mario Gotze. Warna pada kasut ini juga menarik kan? Kasut ini merupakan kasut terbaik yang pernah dikeluarkan oleh Nike.

Kalau nak bersukan pastikan anda memakai kasut yang sesuai ye. Buatlah pilihan dengan sebaiknya. Jangan risau, kalau taktahu nak pilih kasut yang baik macam mana anda boleh contact crew kami untuk dapatkan nasihat tentang kasut pilihan.

kasut online

BOLEH TOLONG SHARE?

Kami pasti artikel ini sangat bermanfaat untuk anda dan juga ramai kawan-kawan lain di luar sana.

Harap anda boleh tolong Share artikel ini supaya lebih ramai yang dapat info fesyen terkini 🙂

[PENGUMUMAN] Sedang mencari kasut sukan/sneakers/sandal yang berkualiti , up to date dan harga mampu milik? Jom kami KASOOT portal kasut online pertama di Malaysia bantu anda! Klik di sini untuk maklumat lanjut atau whatsapp Cik Farah di link ini untuk berbincang. Tak perlu save contact 🙂

Share Artikel Ini !
Share on FacebookShare on TumblrShare on Google+Tweet about this on Twitter

by kasoot

Portal ini disediakan khas untuk menyebarkan sebarang informasi yang berkaitan dengan jenama-jenama kasut yang popular di dunia dan juga untuk berkongsi sebarang tips yang berguna mengenai kasut. Misi KASOOT amat mudah, sesuai dengan slogan syarikat ini “Fit Your Feet” ianya bertujuan membantu seramai mungkin rakyat Malaysia memliki kasut,sneakers, dan kasut sukan dengan harga yang mampu milik!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *