5 jenis kasut popular yang tak dapat dilupakan

pexels-photo-154133
Share Artikel Ini !
Share on FacebookShare on TumblrShare on Google+Tweet about this on Twitter

Setahun dah berlalu. Semoga tahun 2017 banyak memberi input untuk menjadi insan yang lebih baik pada tahun seterusnya. Okay jadi, harini admin nak share dengan semua pembaca setia kasoot.my tentang 5 kasut yang popular di Malaysia sepanjang tahun 2018. Mesti semua tak sabar nak tengok kasut-kasut yang admin nak share kan.  Mari kita tengok di bawah.

NIKE AIR JORDAN 1 X OFF WHITE

Kasut ni merupakan kasut yang paling popular di abad ni. Kasut ini merupakan kolaborasi antara Nike dan juga Off White. Kasut ini amat disukai oleh peminat – peminat sneakers. Harganya juga sangat berbaloi dengan design nya yang sangat luar biasa. 

Nike-Virgil-Abloh-FW17-November-News-Grouped

Nike Air Jordan 1 X Off White 

VANS X PA’DIN MUSA

Pernah dengar tak Pa’Din? Pa’Din merupakan seorang skaters yang terkemuka di di Malaysia. Betapa hebatnya beliau sehingga mempunyai kolaborasi bersama brand terkemuka, Vans. Beliau mengeluarkan 2 edisi khas kasut bersama Vans. Nilainya begitu hebat kerana kasut ini telah habis dijual pada hari pertama diperkenalkan.

IMG_4518-1024x683

Vans X Pa’Din 

BATA HOTSHOT

Kasut ini merupakan kasut kegemaran Kurt Cobain. Kasut ini merupakan koleksi Bata Heritage yang dihasilkan dengan 3 pilihan warna dan sangat limited ye. Admin pun tak sempat nak beli. Kasut ini dijual di Bata Midvalley tapi apa kan daya pada hari pertama kasut ini keluar, kesemua nya dah sold out!

Hotshot-GIF

Bata Hotshot 

ADISAS NMD HU TRAIL ‘PHARRELL WILLIAMS’

Kasut ini sangat unik dan simple. Dengan pilihan warna yang begitu menarik untuk dipakai dengan semua pakaian anda. Kasut ini sesuai dipakai untuk berjalan dan juga aktiviti outdoor. Design nya juga berbeza dengan kasut yang ada sekarang ni.

PW-x-adidas-NMD-Hu-Trail-Pack-01

Adidas NMD Hu Trail ‘Pharrell Williams’ 

YEEZY BOOST 350 V2 SEMI FROZEN YELLOW

Dengar nama pun dah sedap apa lagi kalau tengok kasut dia kan. Kasut ini merupakan kasut yang paling top untuk koleksi V2 ni kerana warna yang dikeluarkan ini sangat limited dan jarang dijumpai. Warnanya yang begitu menarik dan terang dapat menarik minat semua pencinta kasut termasuk lah diri admin sendiri.

ae82fba4___1

Yeezy Boost 350 V2 Semi Frozen Yellow 

kasut online

Ini antara kasut yang popular di Malaysia dan juga menjadi kegemaran admin, kalau korang macam mana pula? Mesti semua rambang mata kan tengok kasut – kasut ni? Kalau rasa nak cuci mata boleh tengok instagram kami kasoot_ dan juga facebook kami kasoot.my

BOLEH TOLONG SHARE?

Kami pasti artikel ini sangat bermanfaat untuk anda dan juga ramai kawan-kawan lain di luar sana.

Harap anda boleh tolong Share artikel ini supaya lebih ramai yang dapat info fesyen terkini 🙂

[PENGUMUMAN] Sedang mencari kasut sukan/sneakers/sandal yang berkualiti , up to date dan harga mampu milik? Jom kami KASOOT portal kasut online pertama di Malaysia bantu anda! Klik di sini untuk maklumat lanjut atau whatsapp Cik Farah di link ini untuk berbincang. Tak perlu save contact 🙂

Share Artikel Ini !
Share on FacebookShare on TumblrShare on Google+Tweet about this on Twitter

by kasoot

Portal ini disediakan khas untuk menyebarkan sebarang informasi yang berkaitan dengan jenama-jenama kasut yang popular di dunia dan juga untuk berkongsi sebarang tips yang berguna mengenai kasut. Misi KASOOT amat mudah, sesuai dengan slogan syarikat ini “Fit Your Feet” ianya bertujuan membantu seramai mungkin rakyat Malaysia memliki kasut,sneakers, dan kasut sukan dengan harga yang mampu milik!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *